19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialInvitație pentru antreprenori: România liberă organizează Școala de Business

Invitație pentru antreprenori: România liberă organizează Școala de Business

România liberă organizează, în colaborare cu expertul internațional Ozana Giușcă, evenimentul “The Business Summer School for Modern Entrepreneurs”. Evenimentul va avea loc în data de 3 septembrie, la Jubile The Ballroom Pipera, iar antreprenorii se pot înscrie gratuit pentru a afla cele mai noi strategii de dezvoltare a afacerilor.

Timp de trei ore, de la 09.30 până la 12.30, Ozana Giușcă va împărtăși din experiența sa pentru a ajuta antreprenorii să devină cunoscuți în ochii publicului, să dezvolte campanii eficiente de marketing, să își vândă produsele și serviciile la cele mai bune prețuri și să evite cele mai frecvente greșeli în afaceri.

Ozana Giușcă este expert internațional în dezvoltarea afacerilor, speaker de talie mondială, autoare a unui best-seller de afaceri și antreprenoare de succes, cu afaceri în Statele Unite, Marea Britanie și România. Una dintre abilitățile Ozanei este identificarea blocajelor din companii, dar și a modalităților de creștere a veniturilor și profiturilor companiilor mici și mijlocii din diverse industrii, prin realizarea unor oferte irezistibile, crearea unei prezențe coerente pe Internet și găsirea celor mai eficiente canale de vânzare online.

“Am primit cu bucurie invitația redacției România liberă să inițiez acest dialog deschis cu antreprenorii români. Este o ocazie unică să împărtășesc cele mai importante lecții învățate din numeroase eșecuri și succese antreprenoriale, atât cele personale, cât și cele ale clienților, pe care i-am ajutat să își dezvolte afacerile folosind puterea Internetului și strategii care funcționează în economia de azi”, spune Ozana Giușcă.

Evenimentul “The Business Summer School for Modern Entrepreneurs” face parte din proiectul “Antreprenor XXI”, inițiat de România liberă, în colaborare cu Ozana Giușcă, la începutul lunii august.

“Proiectul a apărut în urma solicitărilor primite la redacție din partea proprietarilor de afaceri mici și mijlocii și liber-profesioniștilor, care și-au dorit o pagină de business cu sfaturi și soluții pentru cele mai frecvente probleme. În plus, am demarat o serie de evenimente care îi vor ajuta pe antreprenori să țină pasul cu noutățile din mediul afacerilor. Pe viitor, ne propunem să aducem la evenimente și alți speakeri internaționali care să-și prezinte programele de business în fața antreprenorii români”, explică Adrian Rus, manager România liberă.

Antreprenorii interesați să își dezvolte afacerile se pot înscrie, gratuit, până miercuri, la “The Business Summer School for Modern Entrepreneurs” pe pagina evenimentului. Totodată, pentru a fi la curent cu cele mai utile sfaturi din domeniul antreprenoriatului, se pot abona la newsletter-ul Antreprenor XXI de pe site-ul www.romanialibera.ro.

 

 

 

Cele mai citite

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă