19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident teribil în judetul Olt! Trei răniți, transportați la spital

Accident teribil în judetul Olt! Trei răniți, transportați la spital

Cei trei răniţi, care prezentau diferite traumatisme, plăgi ori fracturi, au fost transportaţi la spital, iniţial la Balş iar ulterior la unităţi din Slatina şi Craiova.

Potrivit IPJ Olt, după primele cercetări, a reieşit că accidentul s-ar fi produs în condiţiile în care şoferul autoturismului nu ar fi adaptat viteza şi ar fi pierdut controlul direcţiei.

“În urma cercetările efectuate, a reieşit faptul că un bărbat, de 28 de ani, din comuna Laloşu, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barbu Ştirbei, din comuna Iancu Jianu, pe fondul vitezei neadaptate, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Iancu Jianu”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Şoferul unuia dintre autovehiculele implicate a rămas încarcerat în maşină şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi deblocat şi a i se putea acorda îngrijiri medicale.

La intervenţie au participat un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi unul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

“Echipajele medicale au acţionat pentru stabilizarea victimelor, concomitent cu extragerea bărbatului încarcerat din autoturism. Echipajul SMURD a preluat bărbatul încarcerat, în vârsta de 49 de ani, din comuna Iancu Jianu, cu traumatism toracic, traumatism de şold şi plagă la membrul inferior drept, acesta fiind transportat la Spitalul Balş, stabilizat şi transferat la UPU Slatina. Ceilalţi doi bărbaţi, unul în vârstă de 28 de ani, din comuna Laloşu, judeţul Vâlcea, cu traumatism cranio-facial şi celălalt în vârstă de 24 de ani, din aceeaşi localitate, cu fractură deschisă la membrul inferior stâng şi traumatism de bazin, au fost preluaţi de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Bărbatul în vârstă de 28 ani a fost transportat la UPU Slatina, iar cel în vârstă de 24 de ani, la UPU Craiova”, au informat reprezentanţii ISU Olt.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru de vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă