13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Poliţist care dirija circulaţia în centrul Capitalei, lovit de o maşină...

UPDATE. Poliţist care dirija circulaţia în centrul Capitalei, lovit de o maşină condusă de procurorul Gheorghe Stan

UPDATE.  Inspectorul şef adjunct de la Inspecţia Judiciară din cadrul CSM, procurorul Gheorghe Stan, este şoferul care a lovit cu maşina, miercuri, un agent de poliţie care dirija circulaţia în Piaţa Naţiunile Unite din Capitală, informează Mediafax.

Pe numele procurorului a fost deschis, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut în jurul orei 10.00, când un autoturism Audi, înmatriculat în Bacău şi condus de Stan, care venea dinspre Splaiul Independenţei, a intrat în intersecţia de la Piaţa Naţiunilor Unite şi a încercat să facă stânga, moment în care l-a lovit pe agentul care dirija traficul.

Poliţistul a suferit răni la ambele picioare şi s-a lovit uşor la cap, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar de Urgenţă.

Procurorul Gheorghe Stan nu consumase alcool şi a fost dus pentru audieri la sediul Brigăzii Rutiere. Acesta le-a spus anchetatorilor că nu l-a observat pe agentul de poliţie.

—-

Un agent care dirija circulaţia în Piaţa Naţiunile Unite a fost transportat la spital, miercuri, după ce a fost lovit de un o maşină, a declarat purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, potrivit Mediafax.

Potrivit lui Andrei Codău, accidentul a avut loc în jurul orei 10.00, când şoferul unui autoturism Audi, înmatriculat în Bacău, care venea dinspre Splaiul Independenţei, a intrat în intersecţie şi a încercat să facă stânga, moment în care l-a lovit pe agentul care dirija traficul.

Poliţistul a suferit răni la ambele picioare şi s-a lovit uşor la cap, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar de Urgenţă.

Şoferul nu consumase alcool şi a fost dus pentru audieri la sediul Brigăzii Rutiere. Acesta le-a spus anchetatorilor că nu l-a observat pe agentul de poliţie.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă