16.3 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Lacul Tei: Incendiul de la clădirea în construcţie de lângă clubul...

UPDATE. Lacul Tei: Incendiul de la clădirea în construcţie de lângă clubul Bamboo a fost stins după aproape opt ore

UPDATE: Incendiul de la clădirea aflată în construcţie, de lângă clubul Bamboo, din zona Lacul Tei, care a izbucnit marţi dimineaţă, a fost stins după aproape opt ore, relatează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a precizat că incendiul a fost stins în jurul orei 12.00, iar în zonă a rămas o autspecială cu apă şi spumă, pentru a supraveghea zona.

O clădire cu două etaje, aflată în construcţii, de lângă clubul Bamboo, din zona Lacul Tei a Capitalei, a fost curpinsă de flăcări, marţi dimineaţă, relatează Mediafax. Pompierii încearcă de aproape două ore să stingă focul, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Focul a cuprins atât parterul, cât şi cele două etaje ale clădirii, fiind afectată o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Acesta a mai spus că înăuntru se află mai multe materiale combustibile care ard şi există pericolul extinderii incendiului la clubul Bamboo.

Pompierii intervin, din jurul orei 4.30, cu opt autospeciale de stingere şi două autoscări, venind la faţa locului şi cu o ambulanţă SMURD şi o maşină de descarcerare.

În clădire nu era nimeni, paznicul aflându-se într-o baracă din apropierea acesteia.

Cele mai citite

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

Alexandru Rafila e convins: “Calitatea asistenţei medicale se va îmbunătăţi simţitor”

La ceremonia oficială de inaugurare a lucrărilor de construcție a Spitalului Regional de Urgență Cluj, desfășurată sâmbătă, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a subliniat că...

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...
Ultima oră
Pe aceeași temă