18.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialAu început înscrierile în etapa a II-a pentru Mirunette Language Competition!

Au început înscrierile în etapa a II-a pentru Mirunette Language Competition!

Mirunette International Education a dat startul celei de-a II-a etape a concursului național de limbă engleză Mirunette Language Competition, ediția 2014, având ca mari premii 2 tabere educaționale în Anglia, la școli și Universități renumite din Oxford și Londra!

Peste 3000 elevi cu vârste între 10-17 ani, din toate colțurile țării, s-au înscris în prima etapa a concursului Mirunette Language Competition. Dintre aceștia, 1333 elevi s-au calificat în etapa a II-a, fiind departajați de un prim test de atenție. Toți elevii admiși trebuie să rezolve acum un test de limbă engleză și să realizeze un eseu în limba engleză pornind de la un citat, ce invită la descoperirea talentelor reale: “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid” (Albert Einstein).

A II-a etapă este și cea mai importantă a concursului Mirunette Language Competition, iar elevii cei mai buni iși pot demonstra cunoștințele de limba engleză și iși pot pune în valoare creativitatea și talentul literar. Testul și eseul trebuie înscrise pe site-ul organizatorului: www.mirunette.ro, până in data de 11 mai 2014. Lucrările vor fi analizate de o comisie de profesori de limba engleză și reprezentanții Mirunette International Education, urmând ca 40 de elevi cu cele mai bune rezultate să fie selectați pentru proba de interviu, „proba de foc” a concursului național de limba engleză.

Pe lângă cele 2 tabere de 2 săptămâni în Anglia, la Oxford și Londra, finaliștii concursului mai pot câștiga numeroase premii atractive. Printre acestea se enumeră: biciclete de la Biciclop, cursuri de fotografie de la National Photographic, cursuri de limba engleză nivel avansat de la Eurocor, cursuri de vară de limbă engleză la Shakespeare School, examene gratuite de limbă engleză la British Council, cărți de la Editurile Humanitas, Oxford Niculescu și librăria engleză Anthony Frost, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, jocuri video de la Ventum Games și interactive de la Ventum Kids, jucării de la Boribon, bijuterii de argint de la Ilio Boutique și articole de îmbrăcăminte de la Kids Plaza.

Prin concursul Mirunette Language Competion, Mirunette International Education își propune să deschidă orizontul elevilor români spre programe universitare de elită, să descopere și să premieze tinere talente și să asigure dezvoltarea competențelor de comunicare în limba engleză, „limba globală”.

O tabără educațională internațională presupune programe de studiu elaborate, cursuri interactive de limba engleză în clase multinaționale, interacțiunea directă cu vorbitori nativi, dar și oportunitatea de a explora o nouă cultură și istorie fascinantă, reprezentând o experiență memorabilă pentru copii.

Cheia aprofundării cunostințelor de limbă engleză și a eliminării barierei de comunicare, în cel mai eficient mod, este chiar exercițiul într-un mediu de vorbitori nativi. În taberele educaționale, elevii urmează cursuri de limbă engleza cu program standard, intensiv sau cu tematici speciale, în centre academice renumite din Marea Britanie, punând primele baze ale unei viitoare cariere de succes. Dar vorbirea limbii engleze este incurajată și în afara orelor de curs: activitățile interactive, jocurile și excursiile din program sunt alese pentru a implica elevii în conversații variate in limba engleză.

Mirunette International Educaton este reprezentant în România pentru peste 60 de scoli internaționale care organizează cursuri și tabere de limba engleză, franceză, spaniolă, italiană, germană, portugheză, chineză și rusă, în țările în care limba este vorbită nativ. În 2014, Mirunette International Education celebrează 10 ani de activitate în organizarea de tabere internationale și în consilierea educațională pentru admiterea la Colegii și Universități renumite din străinătate. Pentru mai multe detalii, accesați www.mirunette.ro!

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...

Șeful CE nu va exclude cooperarea cu parlamentarii de extremă-dreapta ai Europei

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a răspuns din nou criticilor care au denunţat disponibilitatea sa de a coopera cu grupurile de dreapta...

Record în 2024 pentru Canalul Mânecii: Peste 10.000 de migranţi l-au traversat ilegal

Peste 10.000 de migranţi au traversat ilegal Canalul Mânecii, de la începutul anului 2024, pentru a ajunge în Regatul Unit. Aceasta reprezintă o creştere...
Ultima oră
Pe aceeași temă