14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialPatru români, condamnaţi pentru furt din buzunare la premiera Wolf of Wall...

Patru români, condamnaţi pentru furt din buzunare la premiera Wolf of Wall Street la Londra – presă

Un grup de patru hoţi de buzunare români au profitat de neatenţia mulţimii de fani adunaţi la premiera unui film, la Londra, pentru a-l vedea pe Leonardo Di Caprio şi alte vedete de la Hollywood jucând în rolurile unor hoţi de pe Wall Street, furând telefoane mobile, relatează Daily Mail online, citată de Mediafax.

Potrivit tabloidului britanic, ofiţeri în civil din cadrul unităţii pentru Transporturi a Poliţiei britanice care patrulau în zona metroului londonez, la Leicester Square, au observat că cei patru se purtau suspect.

Ei au observat cum grupul se apropia de fanii care stăteau la coadă să vadă vedetele din filmul Wolf of Wall Street prezente la premieră, în timp ce Leonardo Di Caprio semna autografe afară. Hoţii de buzunare acţionau furându-le bunuri din genţi şi din buzunare.

Poliţiştii l-au văzut pe Remus Dumitru, în vârstă de 35 de ani, folosindu-şi pălăria pentru a-şi ascunde mâinile în timp ce fura din genţi şi buzunare. Ei au urmărit grupul de patru persoane, pe care le-au arestat înainte să urce în maşina lui Ilie Suchiu, în vârstă de 35 de ani. Maşina era parcată la staţia Piccadilly Circus.

Dumitru, Suchiu şi Elena Zamfir, în vârstă de 24 de ani, de la Higham Hill Road, în Walthamstow, şi Florian Cernat, în vârstă de 48 de ani, de la Carlton Road, în Walthamstow, au fost condamnaţi la pedepse care însumează trei ani şi nouă luni de închisoare. Toţi patru au pledat vinovat pentru conspiraţie în vederea comiterii de furturi, la Curtea Coroanei de la Blackfriars. Zamfir a fost condamnată la nouă luni de închisoare, iar ceilalţi la câte un an.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă