19.3 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialFotografie INEDITĂ a soției ambasadorului Olandei, alături de doctori români: "Medicii vor...

Fotografie INEDITĂ a soției ambasadorului Olandei, alături de doctori români: “Medicii vor România în Schengen”

Medicul Cătălin Cîrstoiu, care a operat-o pe soţia ambasadorului Olandei, a postat, joi, pe pagina de Facebook, o fotografie cu Cristina van Bonzel şi mai mulţi medici care poartă tricouri cu mesajul “Medicii vor România în Schengen”.

“Împreună cu pacienta noastră, doamna Cristina Van Bonzel Gomez, susţinând o cauză de interes”, a scris Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, pe pagina sa de Facebook.

Soţia ambasadorului Olandei la Bucureşti, Matthijs van Bonzel, a fost operată, marţi, la Spitalul Universitar de Urgenţă, de către medicul Cătălin Cîrstoiu.

“Cristina a suferit azi o operaţie ortopedică. Mulţumim frumos profesorului doctor Cîrstoiu şi tuturor asistentelor”, a scris ambasadorul Olandei, în mesajul postat pe Facebook, însoţit de fotografii.

Reamintim faptul că premierul Victor Ponta a decis să efectueze tot o operație ortopedică, dar în Turcia. Primul ministru a declarat că are încredere ”totală” în sistemul medical românesc, dar că în străinătate are parte de liniște și odihnă, ceea ce ar fi fost ”imposibil” în România. 

Citește și: EXCLUSIV. GALERIE FOTO+VIDEO. Dragnea l-a vizitat pe Ponta la spitalul Medipol

Înaintea primului ministru, mulți alți oficiali au preferat serviciile medicale străine, printre care și Traian Băsescu, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, Ion Iliescu.

 

 

Cele mai citite

Guvernul va aproba subvenții de 365 de milioane de lei pentru fermieri

Guvernul Ciolacu urmează să aprobe suplimentarea cu 365 de milioane de lei a subvențiilor pentru Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR). Suplimentarea este aferentă...

Florin Piersic, mesaj de ultim moment: „Sunt viu”

Actorul Florin Piersc, internat în spital cu mai multe probleme de sănătate, a transmis, luni seară, un prim mesaj. El spune că e „viu”,...

Ședință solemnă în Parlament, cu ocazia Zilei prieteniei româno-israeliene

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor întruni astăzi, de la ora 10:00, în şedinţă solemnă comună consacrată marcării Zilei Solidarităţii şi Prieteniei dintre România...
Ultima oră
Pe aceeași temă