18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialPoliţiştii au solicitat documente privind contractele Hexi Pharma de la trei spitale

Poliţiştii au solicitat documente privind contractele Hexi Pharma de la trei spitale

Poliţiştii IGPR au solicitat, miercuri, documente de la mai multe spitale din Capitală, au declarat pentru AGERPRES, oficiali ai instituţiei. 

Potrivit acestora, oamenii legii solicită documente de la Institutul Oncologic Bucureşti, Spitalul de arşi şi Spitalul Victor Babeş, necesare în dosarul Hexi Pharma. 
Managerul IOB Nicolae Straja a declarat, pentru AGERPRES, că instituţia pe care o conduce va înainta joi toate documentele solicitate de poliţişti privitoare la contractele cu firma Hexi Pharma. 

Citeşte şi Produsele Hexi Pharma, folosite în peste 800 de școli și grădinițe din București

“A venit un mesaj de la Parchet către IGP şi IGP ne cere ca mâine, de urgenţă, să trimitem actele prin care s-au făcut achiziţiile de la Hexi Pharma în cursul anului 2015 şi 2014. Mâine dimineaţă (joi – n.r.) le trimitem documentele direct acolo, la Parchet”, a spus Straja. 
Surse medicale de la Spitalul de Arşi au afirmat că în cursul zilei de miercuri un poliţist a solicitat unităţii medicale documente legate de contractele cu Hexi Pharma.

Citeşte şi Incredibil. Soldații trimiși în teatrele de operațiuni ale NATO, tratați cu dezinfectante produse de Hexi Pharma

Cele mai citite

Susținerea Dezvoltării Copiilor pe Drumul Lor Unic

În ultimele decenii, autismul a devenit un subiect tot mai discutat și cercetat în comunitatea medicală și în societate în general. Această tulburare...

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...
Ultima oră
Pe aceeași temă