15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecial11 copii au făcut toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat la hramul...

11 copii au făcut toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat la hramul bisericii. A fost declanșată o anchetă

11 copii din localitatea brăileană Mărașu, situată în Insula Mare a Brăilei, au ajuns, joi seară, la spital, cu toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat la hramul bisericii din sat, potrivit Agerpres.

Elevii, cu vârste între 6 și 11 ani,  împreună cu cadrele didactice de la școala cu clasele I-VIII din Mărașu au mers la hramul bisericii din localitate, unde au stat la masă. Seara, 11 dintre copii au acuzat dureri de stomac și vărsături, motiv pentru care părinții lor au sunat la 112.

Astfel, în localitate au fost trimise trei ambulanțe, care i-au transportat pe copii la spital, aceștia fiind internați la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Brăila.

Secretara școlii din Mărașu, Carmen Trifan, a postat pe o rețea de socializare că la hramul de sfințire a bisericii au participat 150 de adulți, între care și toate cadrele didactice din școală și peste 110 elevi.

În acest caz a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili cauzele care au dus la internarea celor 11 elevi din școala cu clasele I-VIII din Mărașu.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă