17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecial11 localități din Argeș, Vâlcea și Mehedinți au rămas fără curent electric

11 localități din Argeș, Vâlcea și Mehedinți au rămas fără curent electric

11 localități din Județele Argeș, Vâlcea și Mehedinți au rămas, duminică, fără curent electric din cauza furtunii. Peste 3.000 de consumatori electrici au fost afectați, relatează Mediafax.

Datel anunțate de secretarul de stat în Ministerul Economiei, Maricel Popa, la Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, arată că fenomenele meteorologice au afectat în totalitate trei linii de medie tensiune, cu 117 posturi de transformare, din judeţele Argeş, Vâlcea şi Mehedinţi. 

În total au rămas fără energie electrică 3.489 de consumatori din localităţile Rucăr (judeţul Argeş), Slasoma, Padina, Vlădaia (Mehedinţi), Brezoi, Câineni, Racoviţa, Băişoara, Titeşti, Perişani, Slătioara şi Mateeşti (Vâlcea).
 

Maricel Popa a dat asigurări că, până luni dmineaţă, localităţile afectate vor fi realimentate cu energie electrică, în prezent 15 echipe fiind pe teren pentru remedierea defecţiunilor.

Până la încheierea comandamentului, din cele 12 localităţi afectate, reprezentaţii companiei de electricitate reuşiseră realimentarea cu energie a localităţii Rucăr.

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă