12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident de autocar în Germania: Doi români și nouă moldoveni, răniți

Accident de autocar în Germania: Doi români și nouă moldoveni, răniți

11 persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind în stare gravă, după ce un autocar înregistrat în România s-a răsturnat, duminică, în localitatea Feucht, din Germania, informează Ministerul Afacerilor Externe.

Informații furnizate de MAE arată că doar doi dintre pasageri sunt cetățeni români, restul fiind cetățeni ai Republicii Moldova. Identitatea pasagerilor a fost stabilită de poliția germană pe baza documentelor de călătorie aflate în posesia acestora.

Cei doi cetățeni români au suferit leziuni superficiale și au fost internați într-o clinică din Nürnberg, iar ceilalți nouă pasageri, care au fost răniți în accident, au fost internați în spitale din apropiere, trei dintre aceștia în stare gravă, a mai precizat MAE.

Polițiștii susțin că la primele ore ale zilei de duminică, autocarul înregistrat în România s-a răsturnat într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei și a șoselei umede.

În urma accidentuui 11 persoane au fost rănite în accident, doi bărbați și o femeie fiind în stare gravă. Printre ceilalți opt răniți se numără și doi copii, de opt și, respectiv, doi ani.

Persoanele rănite au fost transportate la cele mai apropiate spitale. Numeroase echipe de intervenție au sosit la locul accidentului.

 

Cele mai citite

Un film românesc și unul România – Republica Moldova participă la festivalul de film de la Moscova, în ciuda sancțiunilor asupra Rusiei. Regizorul român...

Un film realizat în România, intitulat "21 de rubini", a fost prezentat în cadrul festivalului de film de la Moscova (19 - 26 aprilie...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...
Ultima oră
Pe aceeași temă