11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecial12 membri ai aceleiaşi familii au UCIS un tânăr din Iaşi

12 membri ai aceleiaşi familii au UCIS un tânăr din Iaşi

Un număr de 12 persoane, membri ai aceleiaşi familii, ar fi implicate în uciderea tânărului de 20 de ani din judeţul Iaşi care a fost legat de un gard şi bătut.

Anchetatorii vor stabili cu exactitate, în urma audierilor, care dintre aceste persoane a comis crima, informează Mediafax.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Carmina Pascal, a declarant că 12 persoane ar fi implicate în uciderea tânărului din localitate, dar deocamdată nu se ştie cu exactitate care dintre aceste persoane a comis efectiv crima.

Potrivit Carminei Pascal, între familia tânărului şi membrii unei alte familii a izbucnit, joi seară, un conflict verbal, iar la un moment dat victima a încercat să fugă, întrucât scandalul începuse să degenereze.

"Tânărul a luat-o la fugă, iar după el s-au dus 12 persoane. Victima a fost ajunsă de agresori într-o zonă unde sunt puţine case. Acolo s-a petrecut întreg incidentul. Încercăm să stabilim exact cine sunt făptaşii, dar ancheta este îngreunată, întrucât agresorii se acoperă între ei şi nu cooperează. Niciunul dintre ei nu îşi recunoaşte vinovăţia", a afirmat prim-procurorul Carmina Pascal.

Potrivit anchetatorilor, între familia tânărului ucis şi agresori ar fi existat un conflict mai vechi, care a izbucnit în vremea când se aflau cu toţii la muncă în Italia.

Tânărul de 20 de ani a fost găsit, în noaptea de joi spre vineri, de câţiva săteni din localitatea Sineşti, legat de un gard şi având tăiate încheieturile de la o mână şi de la un picior.

Localnicii au sunat la numărul de urgenţă 112, iar acolo s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei Iaşi, tânărul fiind încă în viaţă, la momentul respectiv. El a murit însă pe drum către un spital din Iaşi.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă