12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecial13 percheziții în Timiș, într-un dosar de trafic de droguri de mare...

13 percheziții în Timiș, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

13 percheziţii au loc, joi, la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc, în județul Timiș. Vor fi puse în aplicare 23 de mandate de aducere.

În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii DIICOT – S.T. Timişoara efectuează 13 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

La activităţi participă şi poliţişti din cadrul I.P.J Timiş, un echipaj canin de la Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara şi jandarmi.

Din cercetări a reieşit că cei cinci membri ai grupării infracţionale, cu vârste între 34 şi 49 de ani, ar fi aprovizionat şi intermediat tranzacţii de cocaină consumatorilor din Timişoara, în special celor care frecventau cluburile şi discotecile din municipiu.

Drogurile ar fi fost distribuite şi la nivel stradal, preţul unui gram de cocaină fiind de 100 de euro.

În cauză, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de aducere, persoanele identificate urmând a fi conduse la sediul DIICOT – S.T. Timişoara, pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al S.R.I..

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă