18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecial11 oameni sunt răniți după un accident de microbuz în județul Galați....

11 oameni sunt răniți după un accident de microbuz în județul Galați. O femeie este în stare gravă

UPDATE 17,45:  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, Cristina Tatulici, a declarat pentru News.ro că microbuzul nu a acordat prioritate atunci când a intrat de pe un drum comunal pe drumul judeţean. Din acest motiv microbuzul a fost lovit de o altă maşină şi s-a răsturnat.

În automobilul care a lovit microbuzul erau trei persoane care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În microbuz ar fi fost 18 persoane, toate fiind rănite, dar numai şapte au fost transportate la Spitalul din Galaţi, a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi. Una dintre victime, o femeie, este în stare gravă, cu fracturi la membrele inferioare.

Directorul Serviciului de Ambulanţă a mai precizat că şase ambulanţe şi un echipaj de transport victime multiple al SMURD au intervenit la locul accidentului, autorităţile declanşând codul roşu de intervenţie.  

Polinschi a explicat că toate resursele echipajelor de intervenţie aflate la serviciu au fost mobilizate, iar în caz că va fi nevoie vor fi chemaţi şi salvatori care nu sunt de serviciu. 

Mihai Polinschi a adăugat că, din primele informaţii, nicio persoană rănită nu are viaţa pusă în pericol. 

———————————

11 oameni au fost răniți după un accident rutier produs în județul Galați, informează Digi 24.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază în zona comunei Schela. Răniții se aflau într-un microbuz care s-a răsturnat. La bordul acestuia se aflau in total 18 oameni. Autoritățile locale au declarat planul roșu de intervenție.

Dintre cei răniți, patru au refuzat internarea. Ceilalți șapte sunt transportați la Spitalul Județean din Galați.

 

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Susținerea Dezvoltării Copiilor pe Drumul Lor Unic

În ultimele decenii, autismul a devenit un subiect tot mai discutat și cercetat în comunitatea medicală și în societate în general. Această tulburare...

Euro este în ușoară scădere. Ce se întâmplă cu dolarul?

Moneda naţională s-a apreciat luni în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9758 lei, în scădere...
Ultima oră
Pe aceeași temă