13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecial25 de ani de colaborare între România și Coreea de Sud. Cum...

25 de ani de colaborare între România și Coreea de Sud. Cum va fi marcat evenimentul

În 2015 se împlinesc 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și Coreea de Sud. Cu această ocazie, va fi organizat, la București, un eveniment pentru oamenii de afaceri din cele două țări.

Evenimentul va consta într-o serie întâlniri de afaceri tête-à-tête și într-o expoziție cu cataloage de prezentare. O delegație formată din 27 de IMM-uri coreene din Seoul și trei companii coreene care operează în București vor participa la evenimentul de două zile, între 16-17 septembrie, al cărui obiectiv principal este stabilirea unor legături de afaceri între reprezentanții IMM-urilor din Coreea și cei din România. 

IMM-urile coreene care participă la eveniment produc o gamă largă de produse printre care printre care sisteme inteligente de transport (ITS), corpuri LED (Light Emitting Diode) de iluminat, ochelari de vedere şi de soare, cosmetice şi produse pentru bebeluşi, soluţii software, pensule digitale, kit-uri golf de antrenament, material şi echipament agricol (soluţii de irigat, ustensile pentru sere, maşini de însămânţat, pulverizatoare de mare presiune), maşini de tăiat, echipamente de încâlzit locuinţa şi plăci ceramice decorative. 

Șaisprezece companii dintre cele treizeci își vor trimite reprezentanții în București pentru a participa la eveniment, în timp ce restul companiilor vor participa prin intermediul expoziției cu cataloage de prezentare.

Evenimentul este organizat de Ambasada Republicii Coreea din București, împreună cu Biroul KOTRA și în cooperare cu Ministerul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, Camera de Comerț și Industrie, Asociația Producătorilor și Importatorilor de Mașini Agricole din România și alte asociații.

Cele mai citite

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă