6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecial292 de amenzi de circulație, date de polițiști în câteva ore în...

292 de amenzi de circulație, date de polițiști în câteva ore în Capitală

292 de amenzi de circulație, date de polițiști în câteva ore în Capitală

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) – 292 de amenzi de circulație au fost date, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de Brigada Poliției Rutiere, în Capitală. De asemenea, au fost reţinute trei permise de conducere şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare auto.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere Bucureşti anunță că din cele 292 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 167 au fost pentru depăşirea limitei de viteză.

De asemenea, au fost reţinute trei permise de conducere şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare auto.

Sursa citată mai anunță că într-un caz a fost depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care avea droguri în mașină. “Poliţiştii Brigăzii Rutiere au mai identificat un bărbat în timp ce conducea autoturismul având permisul de conducere reţinut şi alţi doi conducători auto care ce se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice”, se mai arată în comunicatul de presă.

De asemenea, în jurul orei 02.50, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 19 Poliţie, au depistat un bărbat în timp ce conducea autoturismul pe Şoseaua Sălaj, sectorul 5, fără a poseda permis de conducere. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă