21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. A 19-a zi de protest în Piața Victoriei. 600 de oameni...

VIDEO. A 19-a zi de protest în Piața Victoriei. 600 de oameni demonstrează împotriva PSD și a guvernului Grindeanu

UPDATE 22,00: Numărul demonstranților din Piața Victoriei, care cer demisia Guvernului Grindeanu, a ajuns la circa 600 de persoane.


UPDATE 20,15: Circa 200 de persoane participă, în acest moment, la mitingul de protest din fața sediului Guvernului.

Proteste similare se desfășoară, simultan, la Cluj-Napoca, la Timișoara și la Constanța.


Sâmbătă seară, până la ora 19, câteva zeci de oameni au venit în fața sediului Guvernului, în cea de-a 19-a zi consecutivă de protest față de cabinetul Grindeanu și împotriva PSD.

Demonstranții scandează: "Zi de zi aici vom fi ,"Hoţii”, "Demisia”, "DNA să vină să vă ia", "PSD, ciuma roşie", "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu". Tot sâmbătă, în aceeși zonă a fost organizat și un alt protest, cu aceeași temă, la care au participat mai ales părinți și copii.

Numărul record de manifestanţi în Piaţa Victoriei a fost atins în 5 februarie, când peste 280.000 de oameni au protestat chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale.

În paralel, sâmbătă seară, câteva zeci de persoane care susţin Guvernul și PSD protestează pe trotuarul din fața Palatului Cotroceni, pentru a paisprezecea zi consecutiv, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă