15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialA început demolarea clubului Bamboo, la peste o lună de la incendiul...

A început demolarea clubului Bamboo, la peste o lună de la incendiul care l-a distrus în totalitate

Demolarea clubului Bamboo din București a început luni, la peste o lună de la incendiul ce l-a distrus în totalitate. La fața locului acțiunează un buldoexcavator, însoțit de polițiști și criminaliști, potrivit Mediafax.

Costurile de demolare ale clubului urmează să fie suportate de patroni.

Buldoescavatorul a intervenit pentru a pune la pământ o parte din rămășițele clădirii, făcând astfel loc criminaliștilor să strângă mai multe probe, în zonele în care nu au putut face acest lucru până acum. Intervenţia se va desfăşura pe parcursul mai multor zile.

Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) a recomandat dezafectarea totală a clubului Bamboo din Capitală. Această propunere a fost făcută după ce, la o evaluare a structurii de rezistență, s-a descoperit că sunt posibilități crescute ca aceasta să se prăbușească.

Un incendiu extrem de puternic a distrus complet localul în urmă cu peste o lună, în timp ce înăuntru se ținea o petrecere. 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar procurorii Parchetului Capitalei au deschis in rem un dosar penal pentru distrugere din culpă.

Patronii clubului susțin că incendiul ar fi fost pus intenționat, deoarece au fost observate persoane suspecte în zona din care a pornit incendiul.

 

 

Cele mai citite

Turcia întârzie încheierea acordului de deminare în Marea Neagră între România, Bulgaria și Ucraina

Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă în vigoare din cauza lipsei ratificării...

Comisia Europeană a simplificat regulile în vamă pentru mărfurile de import, analiză Ey

Prețul efectiv plătit sau de plătit pentru mărfurile de import (valoarea de tranzacție) este unul din elementele de taxare care poate genera probleme complexe...

Calificare istorică! Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei României, după ce a învins-o pe teren propriu pe FC...
Ultima oră
Pe aceeași temă