12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident: Cinci răniți, între care doi copii, la Constanța

Accident: Cinci răniți, între care doi copii, la Constanța

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident rutier petrecut, sâmbătă, la ieșirea din Constanța, după ce un autoturism a intrat pe contrasens, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere, un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Constanța, conducea un autoturism Skoda pe DN 3 dinspre municipiul Constanța către localitatea Valu lui Traian. La scurt timp după ieșierea din municipiu, șoferul a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen Golf, care circula regulamentar din sensul opus, condus de un bărbat de 33 de ani, din Murfatlar.

În urma accidentului, au fost răniți cei doi șoferi, dar și o femeie de 31 ani și doi copii, unul de patru ani şi altul de șase ani, toți trei din Murfatlar, pasageri în VW Golf.

Pentru scoaterea șoferilor din autoturisme a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Sitauţii de Urgenţă Dobrogea.

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri de specialitate, cadrele medicale spunând că rănile suferite de cele cinci victime sunt ușoare.

Reprezentanții Serviciului Poliției Rutiere Constanța continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă