16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialAccident: Șeful PPDD Constanța a lovit cinci mașini

Accident: Șeful PPDD Constanța a lovit cinci mașini

Șeful PPDD Constanța, Gheorghe Slabu, care candidează și la alegerile europarlamentare, a fost implicat, miercuri noaptea, într-un accident rutier în Constanța, relatează Mediafax. El a pierdut controlul volanului și a lovit cinci mașini parcate.

Potrivit polițiștilor Serviciului Rutier Constanța, accidentul a avut loc în jurul orei 01.35, în timp ce Gheorghe Slabu, în vârstă de 64 de ani, conducea un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Ferdinand către strada Bucureşti.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns pe sensul opus de mers, unde a lovit cinci autoturisme parcate.

În urma accidentului, Gheorghe Slabu a fost rănit uşor, fiindu-i acordat primul ajutor de către un echipaj de la Ambulanță. Bărbatul le-a spus polițiștilor că i s-a făcut rău și apoi a pierdut controlul volanului. El a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ.

Gheorghe Slabu este președinte al organizației județene Constanța a PPDD, consilier județean și candidat la alegerile europarlamentare de duminică.

Cele mai citite

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă