8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident cu nouă răniți, între Târgoviște și Ploiești

Accident cu nouă răniți, între Târgoviște și Ploiești

Nouă persoane au fost rănite, luni dimineață, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o mașină, pe DN 72, între Târgovişte şi Ploieşti, relatează Mediafax.

Şoferul unui microbuz care se îndrepta spre Ploieşti şi în care se aflau opt pasageri nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar autovehiculul a derapat şi a ieşit de pe carosabil.

Toate cele nouă persoane, respectiv şoferul şi cei opt pasageri, au fost rănite, însă niciuna dintre ele nu este foarte grav. Trei dintre răniţi au suferit fracturi, iar alţi şase au leziuni minore, cu toţii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Luni, pe drumurile din judeţul Prahova se circulă în condiţii de iarnă. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, circulaţia este îngreunată pe DJ 102D între localităţile Mizil – Boldeşti Grădiştea -Sălciile, pe DJ 102N Parepa – Colceag şi pe DJ 100C între Mizil şi Fulga. De altfel, în acea zonă sunt frecvent probleme de trafic atunci când ninge, întrucât vântul viscoleşte zăpada, iar utilajele de deszăpezire cu greu reuşesc să cureţe drumurile.

De asemenea, pe DN 1 D Albeşti Paleologu – Ciorani – Urziceni, drum care face legătura între judeţele Prahova şi Ialomiţa, a fost interzisă circulaţia autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone.

Şi pe drumul naţional 1 B Ploieşti – Buzău sunt restricţii de trafic, în condiţiile în care judeţul Buzău se află sub avertizare cod roşu de viscol şi ninsori abundente. Astfel, autorităţile au anunţat că autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone sunt oprite în localitatea Albeşti, iar cele cu masa de sub 7,5 tone sunt lăsate să circule doar până la Mizil, unde sunt oprite, întrucât tronsonul de drum între Mizil şi Buzău a fost complet închis.

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă