25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialAccident GRAV în Arad: Un TIR a lovit două autobuze. Cum arată...

Accident GRAV în Arad: Un TIR a lovit două autobuze. Cum arată bilanțul victimelor

O persoană a murit și alte nouă au fost rănite într-un accident produs, luni dimineață, în județul Arad, după ce un TIR a lovit două autobuze, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc pe DN 79, în zona localității Nădab, unde un TIR a lovit două autobuze care circulau în același sens, unul în spatele celuilalt, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Ovidiu Liber.

Primul autobuz, în care se aflau aproximativ 15 muncitori, a fost izbit puternic, fiind proiectat pe câmp, iar al doilea, în care se afla doar șoferul, a fost acroșat și a rămas pe șosea.

Șoferul primului autobuz lovit a murit în urma accidentului, iar nouă pasageri au fost răniți. O femeie și patru bărbați au suferit răni grave și au fost preluați de ambulanțe și echipaje SMURD, fiind transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Ceilalți patru răniți au refuzat să fie duși la spital și au primit îngrijiri la locul accidentului.

Circulația pe DN 79 este blocată în zona accidentului, pentru efectuarea cercetărilor, polițiștii estimând că va fi reluată în condiții normale în jurul orei 08.30.

Cele mai citite

Lando Norris a spart gheața în Marele Circ! Britanicul, campion în cursa de la Miami

Britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes) s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 găzduit duminică de Miami, în a şasea etapă a Campionatului mondial. Plecat din...

VIDEO. Maria Cârneci, fără perdea. Dezvăluiri emoționante despre relația cu Romulus Petrescu

Prezentă în emisiunea de la Kanal D "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Maria Cârneci a vorbit despre relația cu Romulus Petrescu, despre viața...

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă