17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialAccident grav în Brașov. Un tată și fiica sa au murit, iar...

Accident grav în Brașov. Un tată și fiica sa au murit, iar alte trei persoane au fost rănite

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite, dintre care una se află în comă, duminică, după ce au fost implicate într-un accident rutier, în tre localitățile Codlea și Vlădeni din județul Brașov, potrivit News.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar una dintre maşini a ieșit în afara drumului și s-a răsturnat. În urma accidentului, două persoane – tată şi fiică – au murit, iar alte trei au fost rănite.

„Într-unul dintre autoturisme se aflau patru persoane, care în urma impactului au rămas încarcerate. La ajungerea echipelor de intervenţie, trei dintre acestea erau în stop cardio-respirator. În cealaltă maşină era o persoană, şoferul, care are răni minore”, a precizat Ciprian Sfreja.

La faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare, intervenţia fiind dificilă deoarece maşina în care se aflau cele patru persoane s-a răsturnat.

Unul dintre cei trei răniţi este în comă, iar ceilalţi doi sunt conştienţi şi au traumatisme minore, toţi fiind duşi la spital.

 

Cele mai citite

FOTO. Campania în care primarul Capitalei ascunde adevărul continuă. Nicușor Dan se filmează în Centrul Istoric, scoțând din cadre dezastrul

Nicușor Dan  își transmite mesajele electorale în videoclipuri, multe dintre ele filmate în Centrul Istoric al Capitalei, lângă clădiri ale căror fațade arată bine,...

Percheziții ale Parchetului European în Capitală, pentru fraude cu echipamente medicale în timpul pandemiei

Parchetul European anunţă că a efectuat, astăzi, cinci percheziţii în Bucureşti, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 8 milioane de euro care...
Ultima oră
Pe aceeași temă