13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Accident grav la Cluj: Un tramvai s-a ciocnit de un troleibuz....

UPDATE. Accident grav la Cluj: Un tramvai s-a ciocnit de un troleibuz. Opt răniți

UPDATE. Opt persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital, joi, în urma accidentului dintre un tramvai și un troleibuz produs în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, informează Mediafax.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj, Horia Simu, la locul accidentului au fost trimise cinci ambulanţe, trei ale SAJ, o ambulanţă pentru transport victime multiple de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, precum şi o mașină SMURD.

—-

Un troleibuz și un tramvai s-au ciocnit, joi, sub podul Calvaria din cartierul Mănăştur al municipiului Cluj-Napoca, accidentul soldându-se cu rănirea a cel puțin șase persoane, potrivit Mediafax

Potrivit directorului Companiei de Transport Public (CTP) Cluj, Liviu Neag, "din primele informaţii se pare că troleibuzul nu s-a asigurat, a intrat în tramvai în partea din faţă şi l-a scos de pe şine. Transportul în comun este blocat. Încercăm să remediem situaţia cât mai repede, pentru a putea fi reluat traficul mijloacelor de transport în comun. Se pare că au fost câteva persoane rănite uşor. Împotriva şoferului de troleibuz care a provocat accidentul vom lua măsurile care se impun".

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, a spus că în urma impactului cel puțin șase persoane au fost rănite.

”Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre o neacordare de prioritate, troleibuzul nu a acordat prioritate tramvaiului şi se pare că şase, şapte persoane ar fi suferit leziuni. La faţa locului se acordă îngrijiri", a declarat Carmen Jucan.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă