15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialAccident grav la Mureș, pe E60

Accident grav la Mureș, pe E60

Opt persoane rănite în accidentul rutier care a avut loc, luni, pe E60 în zona localităţii Bogata, judeţul Mureş, au fost duse la UPU/ SMURD Târgu Mureş, un copil de 14 ani aflat în comă şi un bărbat cu traumatism toracic fiind transportaţi cu elicopterul, conform Mediafax.

"La UPU/ SMURD Târgu Mureş au fost aduşi opt răniţi în accidentul rutier din zona localităţii Bogata, iar printre victime se numără şi patru copii. Un copil de 14 ani care era în comă şi cu traumatism cranio-cerebral sever a fost transportat cu elicopterul şi este internat la ATI copii. De asemenea, a fost transportat cu elicopterul şi un bărbat cu traumatism toracic şi multiple fracturi costale şi de bazin, acesta fiind internat la ATI adulţi”, a spus Negoiţă.

Potrivit acesteia, alţi doi adulţi au traumatism cranio-cerebral şi suspiciune de fractură de gambă, iar un alt adult are fractură la o mână.

"O fetiţă de 13 ani prezenta câteva zgârieturi, o altă fetiţă de 7-8 ani are un traumatism cranian, i s-a făcut un examen de computer tomograf şi este în regulă, şi mai avem un băieţel care avea o plagă frontală şi căruia i se va face un computer tomograf, dar medicii sunt optimişti şi nu cred că are ceva foarte grav”, a afirmat purtătorul de cuvânt al spitalului din Târgu Mureş.

Mariana Negoiţă a adăugat că un tânăr de 19 ani, rănit uşor în accident, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat să fie dus la spital.

În accidentul rutier petrecut, luni după-amiază, pe DN 15 (E60), în localitatea mureşeană Bogata, după ce şoferul unui Volkswagen Sharan a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, iar maşina s-a ciocnit cu un autotren, o persoană a murit şi nouă au fost rănite.

Cele mai citite

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...

Start la GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa!. PROGRAMUL COMPLET

Astăzi începe GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, ce revoluționează cultura barbeque din România! Peste 50.000 de participanți sunt așteptați pe...

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă