10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. UPDATE. ACCIDENT GRAV pe A2: 33 persoane au fost rănite, una...

VIDEO. UPDATE. ACCIDENT GRAV pe A2: 33 persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind în comă

UPDATE. Nouă dintre persoanele rănite în accidentul produs duminică pe autostrada Bucureşti-Constanţa (A2) rămân internate la Spitalul Floreasca, patru dintre acestea fiind în stare gravă, informează Mediafax.

UPDATE. 33 de persoane au fost rănite, duminică, în accidentul rutier produs pe autostrada Bucureşti-Constanţa (A2), la Kilometrul 23, în care au fost implicate un autocar şi un autoturism, informează Centrulul InfoTrafic al Poliţiei Române. Accidentul s-a produs în jurul orei 12.20.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/6e8ff3973be9e5c3769cd0cd06d46aca/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Potrivit ISU București, 21 de persoane au fost preluate de ambulanțe SMURD, cinci de ambulanțe de la serviciul medical de urgență, iar alte șapte persoane au plecat spre spital cu mijloace proprii.

La fața locului au fost trimise nouă echipaje de prim-ajutor, două unități de terapie intensivă mobilă, două autospeciale de transport victime multiple, două echipaje de descarcerare și un spital mobil.

 

Un accident a avut loc, duminică, pe Autostrada Soarelui, unde un autocar și un autoturism au intrat în coliziune, informează Centrulul InfoTrafic al Poliţiei Române. Accidentul s-a produs în jurul orei 12.20.

Potrivit primelor informații, 15 persoane din autocar au fost rănite, a anunțat Bogdan Oprița, coordonator SMURD.

În autocar se aflau 44 de persoane.

Un elicopter SMURD va transporta victimele la un spital din București.

"Vorbim de 15 persoane afectate care se aflau în autocar. Toate persoanele din autocar au suferit răni majore şi minore. Au fost mobilizate mai multe resurse de intervenţie care s-a deplasat la faţa locului, o maşină şi pentru terapie intensivă. În momentul de faţă, echipele noastre de intervenţie se află la faţa locului. Una dintre victime era încarcerată şi una avea o fractură deschisă", a declarat Oprița pentru Știrile B1 TV.

"Unul dintre răniţi, în comă post-traumatică, a fost intubat. Măsuri speciale se acordă şi unei persoane cu politraumatisme, în timp ce o alta are fractură deschisă la braţ", a spus Opriţa.

Potrivit unui pasager din autocar, o fată a rămas cu mâna prinsă sub vehicul, pentru eliberarea sa intervenind echipele de la descarcerare.

Inițial, primele date anunțau implicarea în accident a unui microbuz și rănirea a cinci persoane.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...
Ultima oră
Pe aceeași temă