8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Accident GRAV pe DN1, în Prahova. Șase morți, între care un...

UPDATE. Accident GRAV pe DN1, în Prahova. Șase morți, între care un copil. Șoferul vinovat de producerea accidentului a vrut să se sinucidă

UPDATE. Potrivit unor surse citate de postul B1Tv, șoferul mașinii care a intrat pe contrasens ar fi scris pe o pagină de socializare că ar fi vrut să se sinucidă.

Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este că tânărul de 28 de ani, George Dumitru, din București, ar fi încercat să se sinucidă. Ipoteza a fost conturată după ce George Dumitru a lăsat pe contul său de Facebook un mesaj prin care îşi lua adio de la cunoscuţi.

"Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-ma, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc", este mesajul postat de bărbat pe contul său de Facebook.

Mesajul este însoţit de trei fotografii ce reprezintă un colaj de imagini în care George Dumitru apare alături de o tânără, iar una dintre fotografiile postate pe reţeaua de socializare a fost găsită în mașina bărbatului în momentul în care a avut loc accidentul.

Mesajul a fost postat sâmbătă după-amiază, la ora 16.00, din judeţul Prahova, dintr-o localitate apropiată locului accidentului. Membri ai familiei acestuia spun că după ce au văzut mesajul au intrat în alertă și au încercat să îl contacteze pe bărbat, însă acesta își închisese telefonul. Potrivit acestora, se pare că după ce a postat acest mesaj George Dumitru a plecat către munte, iar când a provocat accidentul se întorcea dinspre Braşov., anunță Mediafax.

UPDATE.  Centrul Infotrafic anunță că în accident şi-au pierdut viața șase persoane. Printre acestea se află și un copil în vârstp de 12 ani.

În urma primelor verificări, poliţiştii presupun că accidentul s-a produs în condiţiile în care unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

Benzile de lângă axa drumului sunt blocate de autovehiculele implicate în eveniment. Se circulă pe benzile numărul unu (cu pătrunderea roţilor autovehiculelor pe acostament).

—-

Cinci persoane au murit, sâmbătă după-amiază, într-un accident grav produs pe DN1, la kilometrul 81, între Băneşti şi Floreşti, în județul Prahova, după ce două mașini s-au ciocnit frontal.

Accidentul s-a produs chiar în dreptul unei biserici, aflată în construcție, numită Biserica Călătorului. În zona respectivă au avut loc mai multe accidente de-a lungul timpului. 

Poliția avertizează că în zonă circulația este îngreunată pe ambele sensuri de mers.

Știre în curs de actualizare

Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...
Ultima oră
Pe aceeași temă