12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialAccident grav pe DN1, la Sibiu. Un mort și doi răniți

Accident grav pe DN1, la Sibiu. Un mort și doi răniți

Un bărbat a murit, iar fiica sa în vârstă de 11 ani şi un alt bărbat au fost răniţi, în noaptea de joi spre vineri, după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit pe DN 1, în localitatea Porumbacu de Jos din județul Sibiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, accidentul a avut loc după ce un bărbat de 40 de ani din Braşov, care conducea un TIR pe DN 1, spre Braşov, a intrat pe contrasens într-o curbă la dreapta, în localitatea Porumbacu de Jos. Ajuns pe contrasens, autotrenul a lovit o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 42 de ani din județul Vrancea, anunță Mediafax

În urma impactului, șoferul TIR-ului și-a pierdut viața, iar celălalt șofer a fost grav rănit. În TIR, alături de şofer se mai afla fiica acestuia, în vârstă de 11 ani, care a fost și ea rănită.

Pentru scoaterea victimelor din mașini a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare, iar pe durata intervenţiilor.

Până la finalizarea cercetării la faţa locului traficul în zonă a fost complet blocat timp de mai bine de o oră. 

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă