12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident grav pe DN13. O victimă a fost preluată de un elicopter...

Accident grav pe DN13. O victimă a fost preluată de un elicopter SMURD

Patru persoane au fost rănite, vineri după-amiază, după ce un autoturism s-a ciocnit cu o cisternă care transporta combustibil, în jurul orei 13.00, pe DN13, la ieşirea din Pădurea Bogăţii, în judeţul Braşov. Unul dintre răniţi, aflat în stare foarte gravă, a fost preluat de un elcopter SMURD, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00, la ieşirea din Pădurea Bogăţii, pe DN13, după ce un autoturism s-a ciocnit cu o cisternă care transporta câteva tone de motorină şi benzină.

În urma impactului, patru persoane care se aflau în autoturism au fost rănite, una dintre ele, pasagerul din dreapta şoferului, fiind în stare gravă.

„Pasagerul din dreapta şoferului a rămas încarcerată şi era inconştientă. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la spital. De asemenea, au mai fost alte trei victime din autoturism, conştinte, care au suferit diverse politraumatisme şi traumatisme craniene", a spus Sfreja.

Reprezentantul ISU Braşov a mai precizat că nu a existat pericol de explozie deoarece cisterna care transporta combustibil nu a fost avariată, ci doar cabina şoferului.

ISU Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, două SMURD şi două ambulanţe care au preluat răniţii şi i-au transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

La ora transmiterii acestei ştiri, multe echipaje de Poliţie Rutieră se află la faţa locului pentru cercetări.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră în zona accidentului a fost întreruptă aproape două ore și a fost reluată la ora 14.45.

Cele mai citite

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...
Ultima oră
Pe aceeași temă