6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident grav pe DN6, în Caraș-Severin: Un copil a murit

Accident grav pe DN6, în Caraș-Severin: Un copil a murit

Un bărbat va regreta toată viața, dacă va supraviețui, o depășire neregulmentară. Copilul său în vârstă de un an a murit, iar el și soția se află în stare gravă la spitalul din Caransebeș, după ce mașina în care se aflau a pătruns pe contrasens, într-o depășire, fiind izbită în plin de un TIR, informează Mediafax.

 

Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, pe DN6, la ieșirea din localitatea Slatina Timiș din județul Caraș-Severin.

Conform sursei citate, șoferul unui Volkswagen înmatriculat în Italia a încercat să depășească o altă mașină, pătrunzând pe contrasens, moment în care din față venea un TIR înmatriculat în județul Arad, care a izbit violent autoturismul Volkswagen.

În urma impactului puternic, copilul de un an, aflat pe bancheta din față a autoturismului, a fost proiectat prin parbriz și a murit la scurt timp, după sosirea ambulanței. Tatăl copilului, care se afla la volan, și mama acestuia, care se afla pe bancheta din spate și care, potrivit polițiștilor, cel mai probabil dormea, au fost grav răniți, fiind nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare să-i scoată dintre fiarele mașinii.

Cei doi adulți au fost transportați la spitalul din Caransebeș, unde se află internați în stare gravă.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate înprejurările în care a avut loc accidentul și fac cercetări în dosarul penal deschis pe numele șoferului din autoturismul Volkswagen, pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă