12.7 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialAccident în LANȚ, în Arad: Un autobuz a lovit nouă mașini

Accident în LANȚ, în Arad: Un autobuz a lovit nouă mașini

O femeie și un copil au fost răniți ușor, miercuri, după ce un autobuz a lovit nouă mașini, pe o stradă din Arad, informează Mediafax.

Incidentul a avut loc pe strada Corneliu Coposu, una dintre cele mai circulate din Arad, după ce șoferul autobuzului a oprit pe marginea drumului pentru ca muncitorii aduși din zona industrială a orașului să coboare.

Potrivit martorilor, după ce o parte dintre muncitori au coborât, șoferul a pornit, apoi a accelerat brusc și a pierdut controlul volanului, lovind pe rând nouă autoturisme de pe primele două benzi ale drumului.

Un autoturism Opel care se afla pe banda întâi și care a fost primul izbit de autobuz a fost proiectat pe trotuar, după care a fost lovit un taxi în care se aflau șoferul, o femeie și un copil. De asemenea, alte şapte autoturisme de pe banda a doua de circulație au fost avariate.

Femeia și copilul din taximetru au fost transportați la spital, însă medicii au stabilit că au răni superficiale și nu necesită internare, ei fiind mai mult speriați.

Șoferul autobuzului a declarat polițiștilor sosiți la fața locului că a pornit cu frâna de mână, iar în timpul mersului a coborât frâna și autobuzul ”a țâșnit”. Șoferul riscă să fie cercetat penal pentru distrugere din culpă, pagubele provocate fiind de câteva mii de euro.

Cele mai citite

Ceremonia de finalizare a studiilor: Tradiții și simboluri ale maturității academice

Momentul absolvirii marchează o etapă definitorie în viața oricărui student, fiind punctul culminant al anilor de studiu și dedicare. Este ziua în care tradiția...

SUA nu consideră că Israelul face „genocid” în Gaza, dar trebuie „ să protejeze civilii”

Statele Unite(SUA) nu consideră că Israelul comite un "genocid" în Fâşia Gaza, dar îl îndeamnă pe aliatul lor "să facă mai mult pentru a...

Florin Piersic, mesaj de ultim moment: „Sunt viu”

Actorul Florin Piersc, internat în spital cu mai multe probleme de sănătate, a transmis, luni seară, un prim mesaj. El spune că e „viu”,...
Ultima oră
Pe aceeași temă