18.4 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialDouă persoane au murit în casa lui Lucian Bute, din Canada

Două persoane au murit în casa lui Lucian Bute, din Canada

Două persoane au murit şi o alta a fost rănită grav, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Montreal, după ce balustrada de care cei trei se sprijineau, la etajul trei, a cedat. Imobilul aparţine pugilistului Lucian Bute, informează Mediafax.

Potrivit presei canadiene, accidentul a avut loc la ora 02.00. Medicii au încercat să îl reanimeze la faza locului pe un bărbat de aproximativ 40 de ani, fără succes. Alţi doi bărbaţi, cu vârste în jur de 20 de ani, au fost transportaţi la spital, unde s-a constatat decesul unuia dintre ei.

“Se știe că balustrada a cedat, dar nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs incidentul”, a indicat André Leclerc, purtător de cuvânt al Serviciului de poliție din Montreal.

Imobilul în cauză se află în arondismentul Lachine al metropolei Montreal, în apropierea parcului Ivan-Franko.

Lucian Bute a boxat la 29 noiembrie la Quebec, unde a fost învins la puncte de James DeGale, britanicul rămânând deţinător al centurii de campion IBF la categoria supermijlocie.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...

Conferința FOCUS București, eveniment marca CCIB, la a șasea ediție

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat, în Aula Carol I din sediul său istoric, cea de a șasea ediţie...

Pariază pe șansele României în EURO 24. Va trece de faza grupelor?

EURO 24 se apropie rapid, aducând cu sine nu doar spectacolul fotbalistic european, dar și o mare de oportunități pentru pasionații de pariuri sportive....
Ultima oră
Pe aceeași temă