13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialAccident pe centura Capitalei: O persoană a murit, alte trei au fost...

Accident pe centura Capitalei: O persoană a murit, alte trei au fost rănite

O persoană a murit și alte trei au fost rănite grav, în urma unui accident care a avut loc, sâmbătă dimineața, pe şoseaua de centură a Capitalei, potrivit reprezentanţilor Infotrafic.

Adrian Creangă de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei 7.00, fiind implicate un autotren şi un microbuz în care se aflau cinci persoane. În urma accidentului, o persoană a murit, iar alte trei au fost grav rănite, a precizat sursa citată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Roxana Vasile, un tir a lovit în spate o dubiţă în care se aflau cinci muncitori, în urma impactului un bărbat decedând pe loc. 

„S-a sesizat un accident rutier pe prima bandă, pe sensul de mers dinspre Otopeni către Tunari. O dubiţă era staţionată, având o problemă tehnică. Din spate a venit un tir care a lovit-o. În urma impactului un bărbat care era înăuntru maşinii, pe scaunul din spate, a decedat pe loc, alţi trei au fost transportaţi la spital. Şoferul dubiţei era în maşină şi nu a păţit nimic, la fel şi şoferul tirului. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind fost zero", a spus oficialul IPJ Ilfov pentru Agerpres.

Circulaţia rutieră în zonă a fost deviată pentru aproximativ două ore.

Circulația rutieră pe sensul Otopeni către Tunari al șoselei de centură a municipiului București este oprită. Astfel, centrul Infotrafic sfătuiește șoferii să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă