19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialAccident pe DN1.Trei persoane au fost rănite

Accident pe DN1.Trei persoane au fost rănite

 Trei persoane, între care şi o femeie însărcinată în luna a patra, au fost transportate la spital, luni, în urma unui accident rutier produs pe DN1, în apropierea Aeroportului “Henri Coandă”, în care au fost implicate două autoturisme, potrivit Mediafax.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.40, când şoferul unei maşini Dacia Logan, care mergea pe DN1, dinspre Ploieşti spre Bucureşti, a pierdut controlul asupra direcţiei, la kilometrul 16, şi a ajuns pe contrasens. Autoturismul s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, şoferul care a intrat pe contrasens şi două persoane din cealaltă maşină, soţ şi soţie, femeia fiind însărcinată în luna a patra, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. Cele trei victime nu au suferit răni grave, au precizat poliţiştii.

Bărbatul care a provocat accidentul a declarat că a tras de volan după ce un alt şofer ar fi frânat brusc în faţa lui. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă