17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialAccident rutier grav în Galați. Trei persoane au murit, 11 au fost...

Accident rutier grav în Galați. Trei persoane au murit, 11 au fost rănite. A fost declanșat planul roșu de intervenție

Trei persoane au murit, iar alte 11, luni, într-un accident rutier care a avut loc pe raza comunei gălățene Munteni, informează reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a județului Galați, locotenent colonel Eugen Chiriță, informează Agerpres.

Potrivit acestuia, dispeceratul ISU Galați a fost anunțat de producerea unui accident rutier cu multiple victime, pe raza comunei Munteni. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Tecuci.

După o primă evaluare s-a constatat că în evenimentul rutier au fost implicate patru mașini, dintre care două autoturisme, un microbuz cu persoane și un autotren.

Astfel, la nivelul județului Galați a fost activat parțial Planul Roșu de Intervenție pe raza municipiului Tecuci, fiind suplimentate forțele de intervenție.

Echipajele de descarcerare, împreună cu cele ale SMURD și SAJ, au lucrat contra cronometru pentru trierea, evaluarea și descarcerarea victimelor accidentului.

O victimă în vârstă de 24 de ani cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral, fractură de coloană dorsală și comoție cerebrală a fost transportată de către echipajul SMURD la Spitalul Municipal Tecuci, apoi s-a luat decizia transferului la Spitalul de Urgență Galați.

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă