12.7 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialAccident rutier în Buzău: Patru persoane au fost rănite

Accident rutier în Buzău: Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 2, în zona localităţii Florica din judeţul Buzău. Traficul se desfășoară cu dificultate, pe un singur fir, alternativ, conform Mediafax.

Accidentul s-a produs pe DN 2 (E 85), după ce șoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Buzău spre București a încetinit pentru a vira la stânga, către localitatea Florica, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Amalia Călugăru.

În acel moment, mașina a fost lovită din spate de un alt autoturism, al cărui șofer nu ar fi respectat distanța de deplasare dintre autovehicule. Ulterior, un alt autoturism a lovit cele două mașini, acesta fiind apoi proiectat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autoturism înmatriculat în Vrancea.

În urma accidentului în lanț, patru persoane au fost rănite, suferind diverse facturi, iar trei sunt în stare mai gravă.

Conform lui Călugăru, printre răniți se află doi dintre șoferii implicați în accident, în timp ce ceilalți doi șoferi au scăpat nevătămați, iar în cazul lor s-a stabilit, în urma testării, că nu au consumat alcool. În cazul celorlalți doi șoferi, transportați la spital, vor fi recoltate probe biologice la unitratea medicală.

În zona accidentului, traficul se desfăşoară cu dificultate, pe un fir, alternativ, iar poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili exact împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Cele mai citite

Ministrul Agriculturii: Asigurarea unui buget consistent este esențial pentru viitoarea PAC

Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe, prin care să se acorde acelaşi nivel al plăţilor pentru toţi fermierii din Uniunea Europeană, este esenţială...

Guvernul va decide cum beneficiarii Programului Anghel Saligny ar putea depune documentele pentru finanțare și după iunie 2024

Guvernul urmează să discute în şedinţa de marţi o ordonanţă de urgenţă în baza căreia beneficiarii Programului Anghel Saligny vor putea depune documentele în...

Hezbollah: Locuitorii strămutați israelieni se pot întoarce acasă dacă se încheie războiul

Şeful grupării insurgente libaneze Hezbollah, Sayyed Hassan Nasrallah, a declarat luni că locuitorii din nordul Israelului care s-au refugiat în alte zone din ţară...
Ultima oră
Pe aceeași temă