11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialAccident rutier între Pitești și Câmpulung. Trei persoane au fost rănite

Accident rutier între Pitești și Câmpulung. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite, luni dimineața, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 73, în localitatea argeșeană Mihăeși, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc între Piteşti şi Câmpulung, în dreptul Ocolului Silvic de la Mihăileşti. Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, unul dintre participanţii la trafic a sunat la 112 şi a anunţat că trei maşini au fost implicate într-un accident rutier şi că sunt mai multe victime.

Spre locul incidentului au plecat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş şi ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

La faţa locului s-a constatat că în urma coliziunii dintre trei autoturisme, trei persoane au fost rănite, dintre care două sunt încarcerate.

„Am intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Cele mai citite

Județul Bihor are o nouă destinație speologică și turistică

Județul Bihor are o nouă destinație turistică spectaculoasă la mai puțin de 30 de kilometri de Oradea: un circuit de cinci kilometri în comuna...

Lawrence Wong a depus miercuri jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al Singapore

Lawrence Wong a depus jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al statului Singapore și este doar al patrulea lider de la independență, încheind...

Raport BNR. Rata inflației va mai scădea în 2024, dar rămâne peste nivelul Uniunii Europene

Rata anuală a inflației IPC (indicele prețurilor de consum) se va menține pe o traiectorie descendentă pe cvasitotalitatea intervalului proiecției, însă ritmul dezinflației este...
Ultima oră
Pe aceeași temă