11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialAccident rutier la Miercurea Ciuc. Doi paramedici SMURD au fost răniți

Accident rutier la Miercurea Ciuc. Doi paramedici SMURD au fost răniți

Doi paramedici SMURD au fost răniţi, joi, după ce autospeciala în care se aflau s-a ciocnit cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere, în Miercurea Ciuc, informează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, că ambulanţa SMURD se deplasa pentru preluarea unui pacient cu suspiciune de fractură şi avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. La un moment dat, într-o intersecţie, ambulanţa SMURD a intrat în coliziune cu un autoturism. În autospeciala SMURD se aflau trei subofiţeri paramedici, doi dintre ei fiind răniţi şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc. 

Potrivit managerului spitalului judeţean, Demeter Ferenc, cei doi răniţi sunt în stare stabilă, echilibraţi hemodinamic şi se aşteaptă rezultatul investigaţiilor. 

Din primele cercetări ale Poliţiei, autoturismul nu a acordat prioritate de trecere ambulanţei SMURD care avea pornite semnalele acustice şi luminoase.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă