21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident rutier pe DN1: Opt persoane, între care doi copii, au fost...

Accident rutier pe DN1: Opt persoane, între care doi copii, au fost rănite

Opt persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs, luni dimineaţă, după ce două mașini s-au cioc pe DN 1, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc la ieşire din Ploieşti către Braşov, iar de vină ar fi un şofer care a încercat să intre pe drumul naţional fără să acorde prioritate unei maşini care circula regulamentar pe centura de vest a Ploieştiului, cele două maşini intrând în coliziune, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Prahova, potrivit primelor informaţii de la faţa locului.

Citește și: Accident rutier GRAV în Severin: O persoană a murit și alte două au fost rănite

În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată în alt autovehicul.

Opt persoane, între care doi copii cu vârste de şase ani, respectiv zece ani, au fost rănite. Toate cele opt victime urmează să fie preluate de către echipajele medicale şi transportate la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

Citește și: Accident GRAV în Munții Făgăraș: O femeie a căzut cu parapanta

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră în zona accidentului se desfăşoară cu restricţii.

Cele mai citite

Sfaturi și Recomandări pentru Părinți

În fiecare an, cercetările în domeniul nutriției infantile aduc noi descoperiri și înțelegeri, contribuind la îmbunătățirea alimentației pentru bebeluși și copii mici. O...

Rusia – Ucraina, ziua 796: Zelenski face un apel disperat pentru livrarea rapidă de arme

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat duminică un nou apel către comunitatea internaţională să se grăbească şi să livreze mai multe sisteme de apărare...
Ultima oră
Pe aceeași temă