10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident rutier pe DN6: Trei persoane au murit, alte trei au fost...

Accident rutier pe DN6: Trei persoane au murit, alte trei au fost rănite

Trei persoane au murit și alte trei au fost rănite, duminică seara, într-un accident care a avut loc pe DN6, pe artera de circulație care face legătura  între Drobeta Turnu Severin şi Craiova, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, Nicolae Lohon, un autoturism a intrat într-o depăşire şi s-a lovit frontal cu un autotren. În urma accidentului, trei persoane au murit, iar alte trei au fost rănite. Mai multe echipaje SMURD au transportat răniţii la un spital din Craiova.

Reprezentantul IPJ Mehedinţi a adăugat că în zonă traficul rutier a fost restricţionat şi că acesta a revenit la normal după îndepărtarea autovehiculelor implicate în eveniment într-un sector de refugiu al DN 6. 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă