20 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Accidente grave pe drumurile din România

UPDATE. Accidente grave pe drumurile din România

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi două au ajuns la spital cu răni grave, în urma a trei accidente produse sâmbătă simineaţa şi în noaptea de vineri spre sâmbătă, informează poliţia. 

Un accident în lanţ s-a produs, sâmbătă dimineaţă, pe DN2 (E85) Bacău-Roman, în zona Dumbrava. Trei maşini au fost distruse din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, unul dintre acestea a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină. Circulaţia se va opri în ambele sensuri până la terminarea cercetării la locul accidentului. Două persoane şi-au pierdut viaţa şi două au fost rănite.

O femeie în vârstă de 56 de ani a murit pe loc în urma impactului, iar un bărbat de 57 de ani a decedat imediat ce a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Bacău, unde a fost transportat de echipajul unei ambulanţe. La aceeaşi unitate medicală au mai ajuns un bărbat de 48 de ani, precum şi un tânăr de 18 ani cu plăgi mai uşoare.  

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii ce anchetează accidentul, şoferul unuia dintre autoturisme a intrat într-o depăşire neregulamentară, nu a reuşit să efectueze manevra, iar maşina la volanul căreia se afla a lovit-o pe cea din faţă, proiectând-o pe sensul opus de circulaţie, unde s-a izbit de o altă maşină care circula regulamentar.

Circulaţia rutieră a fost oprită mai multe zeci de minute. 
 

Două decese la Vâlcea

Poliţia din Vâlcea anunţă că două persoane, un tânăr de 20 de ani şi un bărbat de 85 de ani, şi-au pierdut viaţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma a două accidente de circulaţie. Unul dintre accidente s-a produs în oraşul Băbeni. Şoferul unei maşini, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat. În urma acestui accident, tânărul şi-a pierdut viaţa.

Al doilea accident rutier s-a produs în localitatea Ioneşti. Un bărbat de 85 de ani mergea pe partea carosabilă a DN 64. A fost ucis de un tractor al cărui şofer nu l-a văzut. 

Cele mai citite

Descoperă soluțiile profesionale de curățare și igienizare a mâinilor

Te preocupă sănătatea echipei pe care o coordonezi sau îţi doreşti ca partenerii şi clienţii tăi să aibă acces la cele mai eficiente soluții...

Jungla urbană a primăriței Clotilde Armand. Defrișare nocturnă la comandă în zona Piața Domenii-Cașin (Video)

În zona centrală a Sectorul 1, condus încă de primărița USR, Clotilde Armand, mai exact la câțiva pași de Biserica Cașin, se „toaletează”...

Sfaturi pentru a organiza o petrecere perfectă pentru copii

Organizarea unei petreceri de succes pentru copii poate fi o provocare, dar și o experiență extrem de plăcută. Fie că este vorba de aniversarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă