12.8 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialAccidente în serie pe autostrada Bucureşti-Constanţa din cauza ceţii

Accidente în serie pe autostrada Bucureşti-Constanţa din cauza ceţii

Cel puţin şapte tamponări au avut loc, iar cinci oameni au fost răniţi pe autostrada Bucureşti-Constanţa, cauza fiind ceaţa deasă care s-a format sâmbătă dimineaţă, infornează Centrul Infotrafic.

Întrucât vizibilitatea în unele zone a scăzut sub 100 de metri, este posibil să se mai fi produs şi alte tamponări, dar care nu au mai fost raportate.

De asemenea, din cauza neatenţiei, a oboselii la volan sau a vitezei, mai multe accidente s-au produs sâmbătă şi pe drumurile naţionale.

Pe DN2F, Bacău – Vaslui, la ieşirea din localitatea Fundu Tutovei către Plopana, un autoturism a lovit o căruţă încărcată cu fân, apoi a ricoşat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autocamion.

Pe DN7, în judeţul Hunedoara un microbuz a lovit o combină care staţiona în afara părţii carosabile, cel mai probabil după ce şoferul a aţipit la volan.

Pe DN13, Braşov – Sighişoara, în zona Rupea-Gară, traficul a fost blocat câteva zeci de minute din cauza unei tamponări.

Pe Drumul Naţional 1, la Şercaia, în judeţul Braşov, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a izbit o altă maşină care circula regulamentar.

Poliţia Rutieră sfătuieşte toţi conducătorii auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic, să păstreze o distanţă sigură faţă de celelalte autoturisme şi să nu se angajeze în efectuarea depăşirilor decât dacă au vizibilitate suficientă.

Cele mai citite

Milano, la un pas de a interzice vânzarea de pizza sau înghețată după miezul nopții

Liderii din Milano au fost acuzați că au pornit un război împotriva mâncării la pachet (n.r. sistemul to go), printre care se numără și...

Partidul AUR susține că este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția

Politicianul Dan Tanasă, purtător de cuvânt al AUR, susține că partidul său este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția, Neue Zürcher Zeitung (NZZ). "Un...

Două elicoptere ale marinei japoneze s-au prăbușit. Șapte persoane sunt date dispărute

Două elicoptere ale marinei japoneze s-au prăbușit în mare în timpul unui exercițiu de antrenament, iar mai mulți membri ai echipajului aflați la bord...
Ultima oră
Pe aceeași temă