9.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialAccidentul de pe DN52. Cum se simt persoanele rănite, după ce un...

Accidentul de pe DN52. Cum se simt persoanele rănite, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR

Trei dintre persoanele rănite în accidentul care a avut loc, joi, pe DN 52, vor fi externate de la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, în cursul zilei, după ce medicii s-au asigurat că se află într-o stare generală bună și nu mai necesită îngrijiri medicale. O a patra persoană va rămâne în continuare internată, informează Agerpres.

„La noi în spital, la ora actuală, din ultima statistică, mai sunt internate patru persoane, două pe secția Ortopedie, două pe secția Chirurgie, starea lor fiind stabilă. Trei se vor externa chiar astăzi. Un singur pacient rămâne sub supraveghere medicală, însă starea sa este bună. Ceilalți sunt cu stare generală bună", a declarat directorul de îngrijiri al Spitalul Județean de Urgență, Violeta Goicu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Teleorman, Teodora Dragole, cauza probabilă a accidentului constă într-o defecțiune a TIR-ului implicat în evenimentul rutier.


Citește și:  FOTO+VIDEO. Accident grav în județul Teleorman. A fost declanșat planul roșu de intervenție, după ce cel puțin 17 persoane, între care doi copii și o femeie însărcinată, ar fi fost rănite. O persoană ar fi murit

Un accident rutier grav a avut loc, joi, în județul Teleorman, după ce un TIR s-a ciocnit cu un microbuz, pe DN52. Astfel, a fost activat planul roșu de intervenție, potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență.


„Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Constanța, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 52, din cauza unor defecțiuni tehnice a pierdut controlul asupra direcției de mers a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani. Microbuzul a fost proiectat în afara părții carosabile. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet", a spus Dragole.

În accidentul petrecut joi după-amiază pe DN52, la Furculești, între Alexandria și Turnu Măgurele, au fost implicate 17 persoane și a rezultat un număr de 14 răniți.

După activarea planului roșu, mai mulți medici și asistenți au venit din proprie inițiativă la serviciu pentru a ajuta la evaluarea și trierea victimelor. La patru ore de la producerea accidentului, la Spitalul Județean din Alexandria s-a înregistrat primul deces, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, care suferise multiple traumatisme în urma impactului.

Cele mai citite

Pe eJobs sunt afișate salariile pentru pozițiile care se scot în piață la angajare

Uniunea Europeană a decis, recent, termenul limită până la care angajatorii vor fi obligaţi să publice salariile pentru toate poziţiile pe care le scot...

WC-urile din curțile școlilor vor fi secții de votare, ca tot alegătorul să găsească o utilitate buletinului de vot

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru a elimina preconcepțiile conform cărora toaletele din curțile unităților de învățământ preuniversitar fără canalizare nu sunt bune de nimic, Guvernul...

Ce pedeapsă riscă o doctoriță din Rusia după ce ar fi tratat-o fără respect pe văduva unui soldat rus din Ucraina

Procesul unei doctoriţe pediatru ruse, care riscă 10 ani de închisoare după ce a fost acuzată de văduva unui soldat rus mort în Ucraina...
Ultima oră
Pe aceeași temă