12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialAdomniţei: Mă voi suspenda din funcțiile deținute în PNL

Adomniţei: Mă voi suspenda din funcțiile deținute în PNL

Președintele Consiliului Județean Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, a declarat că este şocat de decizia instanţei de a-l plasa în arest la domiciliu şi că se va autosuspenda din toate funcţiile deţinute în PNL, relatează Mediafax

”Sunt șocat și dezamăgit de decizia judecătorului de drepturi și libertăți de la Curtea de Apel Iași, dar pe care o voi respecta întocmai, potrivit regulilor care guvernează statul de drept. Dat fiind caracterul definitiv al deciziei, voi face publice toate documentele care au stat la baza apărărilor mele și care urmează să fie judecate și de opinia publică”, arată șeful CJ Iași.

Citeşte şi: Președintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, plasat în arest la domiciliu. Primele declaraţii ale liberalului

El spune, de asemenea, că se va suspenda din funcțiile deținute în PNL, adăugând că oamenii care îl cunosc știu că este nevinovat.

”Mă voi suspenda din funcțiile politice deținute în PNL. Toți oamenii care mă cunosc și mă iubesc știu că sunt nevinovat. Voi trăi tot restul vieții cu conștiința împăcată. Condamnarea fiecăruia dintre noi este că trebuie să trăim cu propria noastră conștiință până la sfârșit”, precizează Adomniței.

Președintele Consiliului Județean Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, cercetat pentru favorizarea făptuitorului și fals intelectual, a fost plasat în arest la domiciliu joi seară, în urma unei decizii a Curții de Apel Iași, care a dispus aceeași măsură și pentru angajatele CJ Iași, Teodora Jinga și Carmen Irimescu, precum și pentru Letiţia Popa, administrator al Laser CO SRL.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă