13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialAdomniţei: Sunt singurul din sat care nu ştie ce se întâmplă

Adomniţei: Sunt singurul din sat care nu ştie ce se întâmplă

Preşedintele Consiliului Judeţean Iași, Cristian Adomniţei, a declarat, joi,că a fost chemat să dea declaraţii în faţa procurorilor şi că are sentimentul că este “singurul din sat care nu ştie ce se întâmplă în jurul său”, informează Mediafax.

“Am fost chemat la audieri şi aştept pe hol. Nu am fost ridicat din trafic. Am sentimentul acela că sunt singurul din sat care nu ştie şi nu înţelege ce se întâmplă în jurul său”, a spus Adomniţei.

Citește și: Cristian Adomniţei, preşedintele CJ Iaşi, săltat de procurorii DNA din trafic. Două angajate, reţinute

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean din Iași, Marius Pârciu, a afirmat că, alături de preşedintele CJ Iași, Cristian Adomniţei, au fost duşi la audieri de către procurorii DNA alţi doi angajaţi ai instituţiei, toţi trei fiind “escortaţi” de către jandarmi de la sediul administraţiei judeţene.

“Au fost chemate la audieri trei persoane din cadrul Consiliului Județean, una dintre acestea fiind președintele Consiliului Județean, Cristian Adomniței”, a declarat Marius Pârciu, purtătorul de cuvânt al CJ Iaşi, fără a preciza despre ce dosar este vorba.

Citește și: Ponta: Adomniţei nu trebuie arestat preventiv

Surse judiciare declarau că preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, a fost dus la audieri la DNA după ce ar fi fost ridicat de către procurorii DNA în timp ce se afla în trafic, în municipiul Iaşi.

În 15 aprilie, procurorii DNA au făcut 21 de percheziţii, dintre care 19 la Consiliul Judeţean Iaşi, în birourile unor directori ai Direcţiei Economice, Serviciului Financiar Contabil şi Direcţiei Achiziţii, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie şi fals, care ar fi fost comise în perioada 2013-2015.

Cele mai citite

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă