13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialAdrian Nastase a incercat sa se sinucida. După operaţie, fostul premier se...

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida. După operaţie, fostul premier se simte bine

UPDATE “Operaţia s-a încheiat de o jumătate de oră, am aplicat protocolul folosit la plăgile din împuşcare. Nu au fost leziuni vitale, pacientul nostru a fost norocos. Sperăm că vor rămâne numai cicatrice, nu şi sechele. Pacientul va rămâne în supravegherea noastră aproximativ 14 zile”, a declarat doctorul Ioan Lascăr.

Citeşte şi ADRIAN NASTASE SINUCIDERE. Ioan Lascăr: Pacientul nostru a fost norocos. Fostul premier va rămâne în spital cel puţin 14 zile

UPDATE Operaţia lui Adrian Năstase s-a încheiat în urmă cu câteva momente, potrivit Realitatea TV.

“Starea lui este stabilă. Adrian Năstase este un om foarte puternic, cred însă că a luat această decizie din umilinţa situaţiei, i s-a părut umilitor”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Citeşte şi ADRIAN NASTASE SINUCIDERE. Operaţia fostului premier s-a încheiat

UPDATE Operaţia fostului premier Adrian Năstase, efectuată în Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca din Capitală, a început la ora 10.00 şi presupune, în primul rând, îndepărtarea ţesuturilor distruse pe traseul glonţului, relatează Mediafax, citând surse medicale.

Citeşte şi ADRIAN NASTASE SINUCIDERE. Operaţia fostului premier a început la ora 10.00

UPDATE Adrian Năstase ar fi lăsat un bilet de adio, anunţă postul de televiziune România TV. De asemenea, anchetatorii au ridicat mai multe probe din locuinţa lui Năstase din strada Zambaccian.

Citeşte şi ADRIAN NASTASE SINUCIDERE. Fostul premier ar fi lăsat un bilet de adio

UPDATE Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, spune că este o tragedie ceea ce s-a întâmplat cu Adrian Năstase, adăugând însă că e “absolut incalificabil” modul în care premierul Victor Ponta a încercat să câştige capital politic dintr-o tragedie, relatează Mediafax.

Citeşte şi ADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT. Blaga: E incalificabil că Ponta vrea să câştige capital politic din tragedia prin care trece Năstase

UPDATE Adrian Năstase va fi operat, sub microscop, în Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca din Capitală, deoarece este vorba despre o intervenţie chirurgicală de mare fineţe, conform Mediafax.

Citeşte şi ADRIAN NASTASE SINUCIDERE. Fostul premier are patru plăgi

UPDATE Fostul premier are patru plăgi în urma tentativei de sinucidere de miercuri seară, iar operaţia la care urmează să fie supus va presupune, în primul rând, îndepărtarea ţesuturilor distruse pe traseul glonţului, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale.

Citeste si ADRIAN NASTASE SINUCIDERE. Procuror: Adrian Năstase a tras un singur foc, glonţul s-a găsit la faţa locului

UPDATE Fostul premier va fi reevaluat de către medici, joi dimineaţă, urmând ca aceştia să stabilească momentul oportun pentru efectuarea intervenţiei chirurgicale necesare, a declarat şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascăr.

Citeste si ADRIAN NASTASE SINUCIDERE. Fostul premier se pregateste de operatie

UPDATE Europarlamentarul PSD Corina Creţu a declarat, miercuri noapte, că gestul lui Năstase, la care ea se aştepta, a fost făcut din demnitate faţă de umilinţele pe care le-a îndurat în ultimii şapte ani.

Citeste si ADRIAN NASTASE SINUCIDERE. Corina Creţu: “Mă aşteptam la gestul lui Năstase, a fost făcut din demnitate şi mândrie”

UPDATE Un poliţist de la Direcţia Judiciar a fost omul care a reuşit să-l împiedice pe Adrian Năstase să-şi pună capăt zilelor.

Citeste si NASTASE SINUCIDERE. Poliţistul care l-a salvat pe fostul premier

UPDATE Medicul Bradişteanu a declarat că Năstase are mai multe plăgi împuşcate dar că starea sa nu este gravă în acest moment. Brădişteanu a mai precizat că fostul premier va fi operat a doua zi.

UPDATE La Adrian Nastase au avut voie sa urce vizitatorii care “au fost chemati”, a declarat un angajat de la paza spitalului reporterilor RL. In ultimele doua ore, de cand a fost adus Nastase la Floreasca, la spital a ajuns o singura ambulanta, in conditiile in care acesta este, de obicei, cel mai aglomerat spital din Capitala in ceea ce priveste urgentele.

UPDATE Reporterii RL au intrat in incinta spitalului, au ajuns la etajul 6, unde se afla Nastase. Profesorul Mircea Beauran a iesit din sala in care se afla pacientul Adrian Nastase si a transmis rudelor si prietenilor aflati pe palier ca starea lui este buna, ca acesta a va fi operat, este stabil. “E liniste,” a spus Beuran. De asemenea, medicul le-a transmis persoanelor aflate pe palier ca trebuie sa elibereze etajul, pentru ca familia a semnat o hartie potrivit careia doar membrii familiei sa fie anuntati de cum evolueaza starea pacientului si i-a rugat sa transmita acest lucru tuturor celor care aveau de gand sa-l viziteze pe Adrian Nastase in aceasta noapte.

UPDATE Fostul premier Adrian Nastase va fi supus unei operatii pentru a i se scoate glontul din gat.  Năstase are o plagă latero-cervicală, aproape de vena jugulară, produsă cu o armă de foc de calibrul nouă milimetri, au declarat, miercuri noapte, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

UPDATE Adrian Nastase este constient, a declarat avocatul sau.

UPDATE La spitalul Floreasca au ajuns si Marian Vanghelie si Dan Sova.

UPDATE  Poliţiştii criminalişti au venit la locuinţa lui Adrian Năstase pentru a face investigaţii după ce acesta a încercat să se sinucidă.

Citeste si Casa Zambaccian: Poliţiştii au venit să-l ridice pe fostul premier. Adrian Năstase CONDAMNAT DEFINITIV LA 2 ani de închisoare CU EXECUTARE în dosarul Trofeul Calităţii

UPDATE La spitalul Floreasca a ajuns si premierul Victor Ponta. “Am vrut sa vad cum se simte un om aflat in necaz. O sa astept de la cei care sunt aici sa-mi dea vesti”,  a spus premierul. Intrebat daca se astepta la un astfel de gest din partea lui Nastase, Ponta a raspuns: “Poate cineva sa se puna in pozitia dansului? Sper ca  Basescu e fericit acum”.

Premierul a refuzat sa comenteze decizia justitiei, dar a spus ca nu putea sa stea acasa intr-o asemenea situatie.

Citeste si Adrian Năstase merge la închisoare. Politicienii îi plâng de milă

UPDATE Surse citate de Mediafax spun ca Nastase le-ar fi spus politistilor ca vrea sa-si ia niste carti din biblioteca, moment in care a scos un pistol si a incercat sa se sinucida. Politistii au incerca sa-l opreasca, dar Nastase s-a ranit in zona gatului.

Potrivit Realitatea TV, Nastase este ranit grav.

Digi 24 il citeaza pe Raed Arafat care spune ca Adrian Nastase ar fi incercat sa se sinucida, impuscandu-se in zona gatului, potrivit HotNews.ro. Nastase este cunoscut ca vanator si are permis de port-arma.

Imaginile cu Nastase urcat in ambulanta nu aratau urme de sange sau violenta, dar fostul premier avea un fular la gat. Potrivit Realitatea TV, ambulanta ar fi fost chemata pentru un barbat de 62 de ani cu lipotimie (lesin).

Adrian Nastase a fost dus la Spitalul de Urgenta Floreasca.

In timp ce asteptau sa iasa Nastase insoti de politie, unii dintre jurnalisti au auzit un zgomot asemanator unei pocnituri,.  Se intampla la cateva minute dupa ora 23, chiar in timp ce masina de politie parcata pana in acel moment in fata imobilului incerca sa intre in garajul cladirii.

Cele mai citite

Polonia investește în securizarea şi întărirea frontierei estice. “Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloţi”

Prim-ministrul Donald Tusk a anunțat sâmbătă că Polonia va aloca peste 2 miliarde de euro pentru consolidarea și securizarea frontierei sale estice, aceasta fiind...

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar fi implicat într-un scandal sexual cu o adolescentă de 14 ani

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar putea fi implicat într-un scandal sexual în care apare o adolescentă. Autoritățile au declanșat o anchetă...
Ultima oră
Pe aceeași temă