18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialDosarul Mediafax. Adrian Sârbu, reținut pentru 24 de ore

Dosarul Mediafax. Adrian Sârbu, reținut pentru 24 de ore

Acționarul majoritar al Mediafax Group a fost reținut, luni seara, pentru 24 de ore de procurorii din cadrul Parchetului General.

”Totul e o fabricație, acuzațiile sunt ridicole. Nu are rost să comentăm mai mult, cred că am zis suficient”, a declarat omul de afaceri la ieșirea din sediul Parchetului General, încătușat.

Adrian Sârbu a fost adus cu mandat, luni seara, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat în dosarul Mediafax de evaziune fiscală de peste 20 de milioane de euro.

Citește și: Adrian Sârbu aruncă bomba: Dosarul Mediafax este fabricat la comanda lui Ponta Ghiţă

Avocatul omului de afaceri a declarat că Sârbu nu a dat nici o declarație în fața procurorilor anticorupție, ci doar i s-au adus la cunoștință acuzațiile.

Omul de afaceri a fost ridicat de anchetatori de la o întâlnire cu primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie.

Adrian Sârbu este acţionar majoriar al Mediafax Group.

Citește și: UPDATE. Patru persoane REȚINUTE în dosarul "Mediafax". Acuzațiile: evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciul: 16.809.964 lei

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a anunţat, la jumătatea lunii decembrie 2014, începerea acţiunii penale împotriva SC Mediafax Group şi trei persoane au fost arestate, în acest dosar.

Conform Parchetului ICCJ, SC Mediafax Group este acuzată de spălare de bani. Cele patru persoane sunt: Daniela Cozac, acuzată de complicitate la evaziune fiscală, Roxana Dorina Grigoruţă, acuzată de evaziune fiscală şi spălare de bani, Sorin Nicolae Dinu şi Gheorghe Dragoş Chiş, ambii acuzaţi de complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani.

Cele mai citite

Prongnoza meteo pe regiuni. Cum va fi vremea în intervalul 29 aprilie – 12 mai

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pe regiuni, valabilă în intervalul 29 aprilie - 12 mai 2024. Astfel,...

MAE dublează secțiile de votare din străinătate față de 2019

Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a declarat că în cadrul alegerilor europarlamentare din 9 iunie, MAE va coordona organizarea a peste 900 de secții...

Cărucioarele pentru bebeluși – află ce model să alegi pentru a fi cel mai folosit accesoriu pentru micuțul tău

Procesul continuu de dezvoltare al tehnologiei nu a ocolit nici domeniul produselor pentru copii, unde, spre exemplu, cărucioarele pentru bebeluși au parcurs o...
Ultima oră
Pe aceeași temă