10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAgresorul jurnalistei B1 TV, de la ”plimbarea” Antenei 3, a fost trimis...

Agresorul jurnalistei B1 TV, de la ”plimbarea” Antenei 3, a fost trimis în judecată

Agresorul jurnalistei B1 TV Mădălina Dicu de la ”plimbarea” Antenei 3, din luna august, a fost trimis în judecată, conform B1.ro.

Alexandru Gheorghiu, în vârstă de 66 de ani, este acuzat de comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe. dar şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și: Alexandru Gheorghiu, agresorul reporterului B1TV spune că nu a avut nico legătură cu protestul și că a fost provocat. ”O rog să mă ierte, dacă poate. I-aș da flori”

O echipă a postului B1 TV a fost agresată de participanţii la mitingul neautorizat de la Palatul Cotroceni, organizat în sprijinul Antenei 3, după ce Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Reporterul Mădălina Dicu a fost atunci lovită cu picioarele.

Citește și: Bâlbâieli grave în ancheta agresiunii jurnalistei B1TV

Un alt jurnalist i-a sărit atunci în apărare Mădălinei, în timp jandarmii prezenți la fața locului nu au intervenit, deși le-a fost solicitat. În plus nimeni nu a fost legitimat, pentru a se stabili identitatea agresorilor.

Citește și: Suporterii Antenei 3 și ai infractorului Voiculescu au AGRESAT jurnaliști la mitingul neautorizat de la Cotroceni. Forțele de ordine NU au intervenit

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă