14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAlexanndru Gheorghiu, agresorul reporterului B1TV spune că nu a avut nico legătură...

Alexanndru Gheorghiu, agresorul reporterului B1TV spune că nu a avut nico legătură cu protestul și că a fost provocat. ”O rog să mă ierte, dacă poate. I-aș da flori”

Agresorul reporterului B1TV, Mădălina Dicu, spune că îi pare rău pentru ce a făcut dar că atunci când a lovit-o aceasta a fost provocat. Apoi, bărbatul, în vârstă de 65 de ani a declarat că nu-l interesează Antena și că a mers acolo pentru o problemă referitoare la pensie. 

Alexanndru Gheorghiu, spune că dacă ar vedea-o i-ar da flori.

Citește și: Bâlbâieli grave în ancheta agresiunii jurnalistei B1TV

”Nu mi-am schimbat declarația. Am recunoscut că am împins-o cu piciorul, nu a fost o lovire. Nu am 50 de ani, am aproape 66 ani. Regret foarte mult fapta, nu am făcut până acum așa ceva, nu mă caracterizează", a declarat pentru B1Tv agresorul la ieşirea de la audieri.

"Am fost la mittingul ăsta. Singurul post care credeam că ascultă doleanțele la pensionari e Antena 1, de aceea m-am dus acolo. Nu ca simpatizant. Nu mi-a pus mie microfonul. Punea microfonul la un grup care are ceva de spus. Eu am spus: eu consider că ce faceți e o provocare. Și atunci a început cu aceleași întrebări: Gâdea v-a trimis, Badea v-a trimis? Eu când i-am zis că consider că e o provocare, ea a continuat. Ea m-a făcut idiot, cretin. Și de aici a degenerat”, a afirmat bărbatul.

Citește și: Suporterii Antenei 3 și ai infractorului Voiculescu au AGRESAT jurnaliști la mitingul neautorizat de la Cotroceni. Forțele de ordine NU au intervenit

”La un moment dat ea s-a întors cu spatele și am împins-o cu piciorul. O rog să mă ierte dacă poate, dacă nu ce o decide legea. Am spus că regret foarte mult. Mi-e rușine de mine, de familia mea, de toată lumea. Nu mă caracterizează așa ceva”, a mai spus agresorul jurnalistei.

Declaraţiile protestatarului sunt infirmate, însă, atât de către victima sa, cât şi de către martori. La Poliție s-a prezentat şi apărătorul Mădălinei Dicu, jurnalistul Cristi Dorombach, care a infirmat ipoteza unei provocări.

Citește și: VIDEO. Kovesi: Antena 3 NU are nici o calitate în acest proces. Antena 3 nu va fi executată, nici un jurnalist nu a fost implicat în dosar

”Nu am văzut niciun gest de provocare (n.r. din partea Mădălinei Dicu), a mers prin spatele meu și a agresat-o pe colega voastră. A agresat-o și apoi a vrut să fugă. Am încercat să îl rețin și să îl duc către forțele de ordine din zonă”, a declarat jurnalistul la ieşirea de la audieri.

Mădălina Dicu a declarat pentru B1TV că este revoltată de minciunile bărbatului.

Agresorul, Alexandru Gheorghiu, a fost identificat, la câteva ore după incident, şi dus la Secţia 22 pentru audieri. Acum este urmărit penal pentru loviri și alte violențe, precum şi pentru tulburarea ordinii şi liniștii publice.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă