21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialAlegeri în Republica Moldova. Maia Sandu: Am votat pentru un președinte onest,...

Alegeri în Republica Moldova. Maia Sandu: Am votat pentru un președinte onest, corect

Maia Sandu, candidatul unic al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) și Partidului Liberal Democrat (PLDM), speră ca alegerile președințiale de duminică să ofere Republicii Moldova un președinte onest și corect, transmite agerpres..

Sandu a declarat, la finalul votului pe care l-a exercitat la Liceul Teoretic Petru Rareș din Chișinău, că Republica Moldova are nevoie de un președinte care să îi unească pe cetățeni, nu să îi divizeze.

"Am votat pentru un președinte onest, corect, care să ne reprezinte pe noi, care să promoveze interesele oamenilor ce muncesc cinstit, oamenilor care vor să trăiască în Republica Moldova, un președinte care să ne unească pe noi toți, să nu ne divizeze, să nu ne sperie că ne va alunga din această țară, un președinte care vrea ca această țară să prospere și în care toți oamenii să se bucure de bunăstare", a afirmat Maia Sandu.

Liderul PAS a făcut un apel la electorat să meargă la vot pentru a lupta împotriva corupției. "Vreau să le spun tuturor cetățenilor Republicii Moldova să nu le fie frică, să vină astăzi la vot și împreună să facem ordine în Republica Moldova. Aceste alegeri sunt extrem de importante. Noi am demonstrat că oamenii simpli, oamenii cu puține resurse, dar cu bun simț și intenții bune, pot să facă diferența. Haideți să mai facem un pas și să mergem cu toții la vot și să le demonstrăm corupților că noi suntem puternici, că noi suntem mai mulți și vom reuși", a adăugat Sandu.

Maia Sandu a subliniat că, indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale de duminică, va respecta votul cetățenilor și va lupta, alături de cei cu care a făcut echipă în campania electorală, ca să "curățe țara de oameni corupți".

Cele mai citite

ONU cere anchetă independentă, după descoperirea unor gropi comune în Gaza

Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a cerut vineri o anchetă "independentă" şi "imediată" după descoperirea în jurul spitalelor din Gaza a...

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...

CFR anunță că s-a reluat circulaţia feroviară între Voila şi Făgăraş

Traficul feroviar între stațiile Voila și Făgăraș, pe linia simplă, a fost reluat sâmbătă la ora 11:08, conform anunțului făcut de către CFR SA. Informația...
Ultima oră
Pe aceeași temă